Menu
Max_Weber

Видео

Бойко Борисов: Тези резултати показаха, че с ГЕРБ никой не може и няма шанс да се мери

Бойко Борисов: В една толерантна кампания преминаха тези избори. Дефектите в изборния закон се видяха, но се надявам всички политически партии да направят анализ и да преценят дали трябва да се поправят или не. При толкова мащабни избори, с толкова много гласувания няма как да не се получат конфликтни точки. Изборите минаха, но като цяло е ясно, че почти всички партии имат някакво представяне в местната власт. Всички кметове и общински съвети трябва да си седнат на местата и да започват отговорно да работят, защото програмните периоди изтичат и започват нови. Трябва да се случат добри неща в населените места. Ние като правителство ще работим с всички, както винаги сме го правили. По-добро от това, което сме сътворили до момента няма как да се получи.

„Юбер“: нечестна конкуренция или нов транспорт?

Приложенията онлайн за „споделяща икономика“ разбиват традиционната икономика и подлагат на тест законите. Случаят с Uber такситата.

Внимание! От долният ляв ъгъл на видеото можете да изберете субтитри на български език. Приятно гледане!

Бойко Борисов: Призовавам да бъде обявена война на нарушителите по пътищата

Бойко Борисов: Голямо значение има гражданското съзнание на всеки българин. Призовавам да бъде обявена война на нарушителите по пътищата. Като го видиш, звънни, алармирай. Ще се сърди майка му след това, че си извикал полиция, но ще му спасиш живота. Цяло село гледа как карат цял ден. Ако е имало съсед да се обади на полицията, да дойде да ги арестува, да ги спре, да им вземе книжките, щяха да са живи. Не може на всяка улица да сложим легнал полицай и патрул. Тези жертви са хора, които тепърва трябваше да живеят, да работят. Това е тежка загуба за държавата.

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...