Menu
Max_Weber

Бойко Борисов: Приходите в хазната са повече спрямо този период през изминалата година

  • Публикувана в Видео

Бойко Борисов: Приходите ни са по-добри в тези два месеца. Постъпленията от митниците са с 90 млн. повече, а от данъчните със 70 млн. в сравнение със същия период за миналата година. Парите от остатъка няма да се харчат, защото остатък няма. И ще видите, че дори 16-те млрд. да ги платим веднага, пак няма да достигнат с около 2 млрд. лева. От тези 16 млрд. 12 са стар дълг, много преди аз да реша да се занимавам с политика.

Религията ни е уникална - избрала е един ден, в който дори и най-големите врагове да могат да си простят. Има теми, при които в политиката се изисква разбирателство и между най-големите противници и затова сме дошли - да покажем, че противниците в политиката и хората с друго мнение не са ни врагове. Нужен е диалог на всички нива и с всеки, който може да даде съвет. С диалог, с толерантност и с консенсус трябва да се работи. Когато нещо е важно за държавата - да седнем и да говорим.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...