Menu
Max_Weber

Властта се среща с бизнеса в Търговище и Разград

Министърът на финансите Петър Чобанов и главният изпълнителен директор на Българската банка за развитие (ББР) Димо Спасов ще се срещнат с представители на бизнеса в Търговище и Разград. Поканени са представителите на корпоративния сектор, малките и средните предприятия, както и микро-предприятията.

Събитието е от поредицата информационни срещи в цялата страна. Кампанията има за цел да се запознаят местните фирми с новите възможности за финансиране от ББР, както и с целия набор от инструменти, които осигуряват гъвкаво и ниско-лихвено кредитиране за малките и средни предприятия. Диалогът между правителството, ББР и представителите на бизнеса ще подобри информираността на местната бизнес общественост за възможностите, с които може да разрасне своята дейност, а така ще се благоприятства и общото икономическото развитие на регионите.

Срещата в Търговище ще се проведе от 11:30 часа в зала „Христо Самсаров” в сградата на Общинската администрация.

Срещата в Разград ще се проведе от 15:30 часа в залата на Областната администрация.

Източник: Пресслужба Министерство на финансите

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...