Menu
Max_Weber

Довършват ремонта на пътя Плевен - Ловеч

Председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Стефан Чайков провери извършващите се ремонтни дейности на път II-35 Плевен - Ловеч от км 29+450 до км 37+382. Проектът се финансира от държавния бюджет по публичната инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите“. За превантивния ремонт на близо 8 км от второкласния път, на територията на област Ловеч, са осигурени над 2 млн. лв.

На обекта се работи усилено и до 24 май отсечката ще бъде готова. Ремонтните дейности на второкласния път стартират през 2000 г., но през 2002 г. са преустановени поради липсата на средства. Тази година с осигурените от републиканския бюджет финансов ресурс са подновени строителните дейности за довършване на проекта.

Превантивният ремонт се изпълнява от Обединение "Ловеч 2010" по договора за текущо, превантивно и зимно поддържане на републиканската пътна мрежа на територията на област Ловеч.

Източник: Пресцентър АПИ

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...