Menu
Max_Weber

Американски бизнес консултант представи в БТПП свои иновативни методи

Бил Люис проведе среща с председателя на БТПП Цветан Симеонов, главния секретар Васил Тодоров и Радка Стаменова - член на ИС на БТПП и председател на Българската асоциация на жените предприемачи.

Консултантът представи дейността си по разработването на перспективни и успешни стратегии за развитие на компаниите. Посочено бе, че за разлика от голяма част от бизнес консултантите, които предлагат на компаниите основно теоретична помощ, в своята практика той използва по-задълбочени методи на работа.

Бил Люис счита за предимство на своите консултантски методи запознаването в дълбочина със ситуационната картина на предприятието чрез директни срещи и обстойни разговори с мениджърските екипи, служителите и финансовите отдели на съответните компании.

Като следваща стъпка той отбеляза изготвянето на детайлен доклад, анализ и конкретни препоръки с цел постигане по-висока ефективност и по-значими резултати във фирмите.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...