Menu
Max_Weber

15 родни фирми се представят в Китай

В периода 8 - 11 юни 2014 г. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП) организира национално участие на българските компании в Изложбата на стоки от страните от Централна и Източна Европа, която ще се проведе в град Нинбо, Китай.

Проявата се организира от Министерството на търговията на КНР и ще съпътства Конференцията на министрите на икономиката и търговията на страните от Централна и Източна Европа и Китай в Нинбо, провинция Джъдзян. Конференцията на министрите и изложбата на стоки от ЦИЕ е продължение на проведената през ноември 2013 г. в Букурещ среща на правителствените ръководители на страните от ЦИЕ и Китай.

В комплекса International Expo Center Ningbo българските участници ще представят своята продукция на общ щанд от 200 кв.м.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...