Menu
Max_Weber

ИАНМСП провежда търговска мисия до Дубай за български производители от хранително-вкусова промишленост

От 22 до 27 февруари 2014 г. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира търговска мисия до Дубай, Обединени арабски емирства, с участието на българските производители от сектор хранително-вкусова промишленост. В състава на търговската мисия са включени представителите на 12 компании.

Българските мениджъри ще присъстват на официалното откриване на Международната изложба Gulfood 2014, където ще участват в двустранни срещи и семинари по интереси. В Генералното консулство на Република България в Дубай ще се проведе лекция на тема „Как да правим бизнес с ОАЕ“ от представител на местно държавно ведомство. Участниците в търговската мисия ще имат възможност да се запознаят с регистрационния режим в ОАЕ, митническите условия и местната специфика на сектора.


Търговската мисия се организира по Проект № BG161PO003–4.2.01-0001 „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент. Финансирането е от Европейския фонд за регионално развитие чрез ОП „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 – 2013 г.


Източник: Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...