Menu
Max_Weber

Стартира обществената поръчка за рехабилитацията на над 32 км от старите участъци на АМ „Тракия“

Открита е обществената поръчка за проектиране и рехабилитация на над 32 км от старите участъци на автомагистрала „Тракия“. Те са при изхода на София и на територията на област Пазарджик.

Проектът лот 27А от програма „Транзитни пътища V“ включва: участък 1 - извършване на проектиране и рехабилитация на АМ „Тракия“ (София – Пловдив) от км 5+500 до км 10+000 – ляво платно и от км 5+500 до км 10+000 – дясно платно; участък 2 - „Рехабилитация на АМ „Тракия“ (София – Пловдив) – от км 63+000 до км 90+200 – дясно платно и от км 62+500 до км 90+200 – ляво платно, включително прилежащите пътни връзки на пътни възли „Церово“, „Калугерово“ и „Гелеменово“.


Индикативната стойност на поръчката е 30 млн. евро.


Кандидатите ще могат да подават своите оферти до 17 ч. на 7 април 2014 г. Критерият за избор на изпълнител е икономически най-изгодна оферта. Срокът за изпълнение на обществената поръчка е до 18 месеца, след подписването на договора с избрания изпълнител.
Предстои стартирането на още една обществена поръчка за рехабилитацията на близо 14 км от старите участъци на АМ „Тракия“. Те са на територията на област Пловдив. Проектът е лот 27Б от програма „Транзитни пътища V“, която се съфинансира със заемно споразумение от Европейската инвестиционна банка и републиканския бюджет.


Източник: Пресцентър АПИ

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...