Menu
Max_Weber

Българо-австрийски бизнес форум през октомври

Новият търговски съветник, който ще поеме ръководството на търговското представителство към Посолството на Австрия в България Улрике Щрака, бе представен в Българската търговско-промишлена палата.

До сега тази длъжност бе изпълнявана от Михаел Ангерер, който приключва мандата си и се връща във Виена.

Председателят на БТПП Цветан Симеонов запозна г-жа Щрака с дейността на Палатата, системата от регионални ТПП и услугите, които се предоставят на бизнеса. Обсъдени бяха нови съвместни инициативи.

Предстои в края на октомври търговската служба към Австрийското посолство и БТПП да организират бизнес форум, по повод посещение на делегация на високо държавно ниво от Австрия в София.

Във форума ще участват австрийски фирми, които ще имат възможност да се срещнат с български партньори.

Във фокуса на съвместно организираното събитие ще бъдат секторите инфраструктура, строителство и околна среда.

Българските фирми, които проявяват интерес, могат предварително да заявят желанието си за участие на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...