Menu
Max_Weber

Вицепремиерът Илияна Цанова ще се срещне с еврокомисаря по регионална политика Йоханес Хан

Заместник министър-председателят по управление на средствата от Европейския съюз Илияна Цанова и министърът на околната среда и водите Светлана Жекова ще се срещнат с еврокомисаря по регионална политика Йоханес Хан на 10 септември в Брюксел. В разговора ще участва и генералният директор на ГД „Регионална политика“ Валтер Дефа.

Вицепремиерът Илияна Цанова ще акцентира върху политическата мотивация и експертните усилия, положени за отблокиране на плащанията по Оперативна програма „Околна среда“, както и на изпълнените изисквания, които да доведат до максимално бързо възстановяване на плащанията от страна на ЕК.

Сред темите на срещата ще бъдат предприетите мерки за развитие на  системите за контрол, които гарантират законосъобразността на разходите,  предявени към Европейската комисия.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...