Menu
Max_Weber

Български фирми в търговска мисия до Санкт Петербург

От 23 до 27 септември 2014 г. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) провежда търговска мисия до Санкт Петербург с участието на представители на 12 български фирми от сектор козметика и парфюмерия.

Нашите производители ще участват в Руско-българския бизнес форум, който ще се проведе в Санкт Петербургската търговско-промишлена палата. Събтието ще бъде открито от вице-президента по международното сътрудничество на СПбТПП Екатерина Лебедева, генералния консул на България в Санкт Петербург Петя Несторова и Красимир Лозанов, ръководител на Службата за търговско-икономически въпроси към нашето консулство в Петербург. Участниците в търговската мисия ще проведат двустранни срещи с представителите на руски компании, ще се запознаят с изискванията за сертификация на козметични продукти на Митническия съюз и нормативно-правна база за правене на бизнес в северната столица на Русия.

В програмата на търговската мисия е включено посещение на Международния фестивал на красотата „Невские берега“, където българските мениджъри ще имат възможност да установят контакти с представители на руски фирми, както и да се запознаят с представената продукция. Предвидена е презентация на състоянието на сектор козметика, парфюмерия и етерични масла в България в рамките на Фестивала.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...