Menu
Max_Weber

Откраднаха мантинели за 50 хил. лв.

788 м стоманена предпазна ограда от участъци от път III-1001 Горно Камарци – Витиня и 112 м от път I-1 Витиня – село Потоп са откраднати през последното денонощие от републиканската пътна мрежа. Областно пътно управление – София е сезирало за кражбата Районното управление на МВР - Елин Пелин.

Откраднатите близо 900 м стоманени предпазни огради са за около 50 хил. лв. Агенция „Пътна инфраструктура“ разполага с изключително ограничени финансови ресурси и премахването на мантинели и пътни знаци от недобросъвестни граждани застрашава безопасността на движението на всички шофьори и граждани, пътуващи по републиканската пътна мрежа. Въпреки желанието за своевременно възстановяване на липсващите обезопасителни системи и знаци, финансовите възможности на агенцията не позволяват бързото им повторно поставяне.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...