Menu
Max_Weber

АПИ: Слагайте зимните гуми

Готовността за зимно поддържане на републиканските пътища в Североизточна България бе обсъдена на регионално работно съвещание в Шумен.

Директорите на пътните управления в Добрич, Варна, Шумен и Силистра подчертаха, че е създадена организация за обработка на пътищата в региона при очакваното застудяване в следващите дни. Пътноподдържащата техника е в готовност да осигури проходимостта на републиканската мрежа в Североизточна България и ключовите направления Шумен – Варна от АМ „Хемус“, Варна – Добрич, Русе – Силистра, както и на Ришкия проход на път II-73 Шумен - Карнобат – важна връзка между Северна и Южна България.

Агенция „Пътна инфраструктура” призовава шофьорите да започнат подготовката на автомобилите си за движение при зимни условия, ако в следващите дни им предстои пътуване през високопланинските проходи. Да поставят зимните гуми и да следят за доброто техническо състояние на превозните средства.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...