Menu
Max_Weber

10 са кандидадатите за строителството на участък 2 от Западната дъга

10 са отворените оферти за определяне на изпълнител за строителството на „Път ІІ-18 Софийски околовръстен път – Западна дъга в участък от км 0+780 до км 6+309”. Общата дължина на отсечката е 5,5 км. Проектът се съфинансира от Кохезионния фонд на Европейския съюз и националния бюджет чрез Оперативна програма „Транспорт“ 2007-2013 г.

Западната дъга на Софийския околовръстен път е продължение на автомагистрала „Люлин” и е част от коридор №IV на Трансевропейската транспортна мрежа, свързваща Видин с Кулата.

Строителството на участък 2 включва директното трасе и реконструкция на Софийския околовръстен път в отсечката от км 0+780 до км 6+308.17. Предвидено е построяването на три пътни възли – п. в. „Стефансон“, п. в. „Ломско шосе“ и п. в. „Северна скоростна тангента“, на естакада над бъдещия бул. „Стефансон“, на нов път за гара Волуяк и т. н.

Индикативната стойност на поръчката е 92 720 268 лв. без ДДС. Срокът за изпълнение е 10 месеца.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...