Menu
Max_Weber

Конференция за обмен на иновативни идеи в сферата на транспорта и срещи за бизнес партньорства ще се проведат в Париж

Enterprise Europe Network (EEN) към Българската търговско-промишлена палата информира, че от 14 до 17 април 2014г. в Дефанс, Париж (Франция) ще се проведе конференция Transport Research Arena 2014. 

Това е най-голямата конференция в сферата на транспорта, която се провежда за пети път от 2006 г. насам с подкрепата на Европейската комисия, Конференцията на европейските директори в пътния сектор и трите Европейски технологични платформи - Waterborne TP (платформа за секторите на морското и речното корабоплаване), ERTRAC (Европейски консултативен съвет за изследвания в областта на пътния транспорт) и ERRAC (Европейския консултативен съвет за научни изследвания в областта на железопътния транспорт) и е посетена от над 5000 участници. Лектори и модератори на пленарните сесии ще бъдат представители на Генерална дирекция „Транспорт” на Европейската комисия, Мишлен, Рено, БМВ, Фолксваген, ТОМ–ТОМ, Европейска железопътна агенция и други.


Между пленарните сесии на конференцията ще се проведат B2B срещи за развитие на бизнес, технологични и проектни партньорства, съорганизирани от Enterprise Europe Network, най-голямата мрежа за подкрепа на малкия и среден бизнес в света. B2B срещите представят уникална възможност да намерите нови партньори за технологично сътрудничество и иновативни проекти, да покажете пред цяла Европа своите технологии или да получите помощ, за да разрешите проблемите си в сферата на транспорта.Ще бъде публикуван профил на всяка участващата организация в онлайн каталог, като срещите ще се проведат по предварително изготвен график. Участието в B2B срещите е безплатно, след заплащане таксата за участие в конференцията.


Очаква се конференцията и B2B срещите да бъдат посетени от над 3000 представители на бизнеса, политици, най-добрите инженери и изследователи от цяла Европа, които ще представят последните тенденции за шосейния, железопътния, водния и интермодалния транспорт в следните сфери:


- Транспортна инфраструктура и летища в градската мрежа
- Транспортни политики и икономически проучвания
- Логистика, мобилни системи и услуги
- Околна среда и енергетика
- Промишлена конкурентоспособност 


Източник: Пресцентър Българска търговско-промишлена палата

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...