Menu
Max_Weber

Зимните курорти посрещат туристи

Зимните курорти в България вече посрещат туристи. Снегът и ниските температури, които създават условия за ползване на пистите, привлякоха първите за сезона любители на белите приключения.

До преди няколко дни хотелите в Пампорово и Банско имаха по няколко клиенти, но от днес тенденцията вече е друга. Причина за нарастващия интерес е и предстоящият студентски празник. Не е тайна, че за 8-ми декември повечето студенти предпочитат утвърдените туристически дестинации у нас. Не са малко и тези, които отиват в чужбина, разказват родните хотелиери, които не крият, че проблемите в бранша отблъскват много от нашите туристи. Туроператорите все пак се надяват, че тази година ще бъде по-успешна от миналата, когато съоръженията за изкуствен сняг не успяха да удовлетворят желанията на повечето туристи.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...