Menu
Max_Weber

Менда Стоянова: Ако заплатите се увеличат, ще трябва да има съкращения

Не съм изненадана от критиките на Гечев към бюджета, той е като дошъл от Марс. Европейската централна банка даде прогноза за растеж на ЕС от 1%.

При това положение няма как да очакваме и тук да има по-голям ръст на икономиката, каза депутатът от ГЕРБ и прледседател на Комисията по бюджет и финанси в НС Менда Стоянова в интервю за ВTV.

Критиките на БСП към бюджета не ме учудва, това е нормална атака от опозицията. Този бюджет, за разлика от техния, е реален. Те доведоха икономиката до 3,7% дефицит, посочи Стоянова.

Хората очакват през бюджета да получат увеличение на доходите, но това не е реално. Като не се вдигнат заплатите - това е. Ако се вдигнат, ще трябва да има съкращения, от които ще пострадат най-ниско квалифицираните кадри, категорична е тя.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...