Menu
Max_Weber

Министър Павлова връчи специалната награда „Инженер на годината“

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова връчи специалната награда „Инженер на годината“ на Георги Харизанов за многогодишен принос в областта на пътното строителство и за изключителна професионална настойчивост при успешната реализация на Лот 1 и текущото изпълнение на Лот 2 от АМ „Струма“.

Надявам се заедно да успеем да завършим тази дългоочаквана магистрала, каза министър Павлова по време на организираната от Сдружението на пътните инженери и консултанти церемония. На присъстващите тя пожела следващата година да е успешна, спокойна и по-добра за пътния бранш, с повече инвестиции и по-малко проблеми.

Ще се стремим да направим така, че да не се борите с държавата, Агенция „Пътна инфраструктура“ и Министерството на регионалното развитие и благоустройството така, както Дон Кихот се е борил с вятърни мелници, каза министър Павлова във връзка с отличието, което традиционно се връчва на наградените пътни инженери.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...