Menu
Max_Weber

Шофьорите в Смолянско да бъдат внимателни!

Шофьорите, на които им предстои пътуване в област Смолян е необходимо да тръгват на път с автомобили подготвени за зимни условия, да карат със скорост, съобразена с метеорологичните условия, и да спазват въведените ограничения. Техниката на пътноподдържащата фирма обработва републиканската мрежа.

Всички леки автомобили, пътуващи по II-37 Батак – Доспат трябва задължително да са с вериги, а товарните моторни превозни средства да са без ремаркета и полуремаркета. През прохода „Превала“ товарните МПС е необходимо да са без ремаркета и полуремаркета.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка и зимното поддържане на републиканската мрежа от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието на републиканските пътища.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...