Menu
Max_Weber

Министър на финансите за един ден е Асся Моллова

Министърът на финансите Петър Чобанов преотстъпи поста си за един ден на Асся Моллова, студентката по Финанси, счетоводство и контрол в УНСС. В рамките на тазгодишното издание на инициативата „Мениджър за един ден“ двама бъдещи финансисти са днешните приемници на Петър Чобанов и Деница Кирова - началникът на политическия кабинет на финансовия министър.

Натоварената програма на министъра на финансите „за един ден“ започна с редовно заседание на МС. След това на Асся Моллова и Боян Краев, началник на политическия кабинет за един ден, предстоят работни срещи със заместник-министрите и главния секретар на Министерството на финансите.


След обед министър Моллова и г-н Краев, заедно с министър Чобанов и г-жа Кирова ще проверят работата на приходните агенции. На оперативна среща в Националната агенция за приходите двамата студенти ще се запознаят със задачите на НАП с акцент върху дейността на новото звено за фискален контрол. В Агенция „Митници“ работата ще продължи с посещение на координационния център за митническо разследване и разузнаване и запознаване с резултатите, постигнати в борбата с наркотрафика и контрабандата.


Източник: Дирекция „Връзки с обществеността и проткол” Министерство на финансите

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...