Menu
Max_Weber

„Белла Академия“ представи ролята на ЧР в индустриалния мениджмънт

Добрите практики в сферата на управлението на човешките ресурси в индустриална среда бяха представени по време на открита лекция на „Белла Академия” в Техническия университет (София, филиал Пловдив).

Лекторите на едноименния корпоративен университет на хранителния холдинг „Белла България” споделиха своя опит със студентите и ги запознаха с основните дейности по анализ на труда, набиране и подбор, оценяване, обучение и развитие, и заплащане на човешките ресурси.

„Целта на открите лекции е да запознаем студентите с реални казуси от работната среда, така че да онагледим практическото приложение на знанията от университета”, споделят лекторите на „Белла Академия” Косара Иванова и Илиан Мушев – ръководители съответно на направленията „Подбор” и „Обучение и развитие” в „Белла България“.

„Смятам, че това е един от начините за осъществяване на връзка между представителите на бизнеса и университетите и за внасяне на практически акценти в обучението на студентите“, е оценката на доц. д-р Тони Михова, ръководител на катедрата „Индустриален мениджмънт“ в Техническия университет.

Лекциите на „Белла Академия“ са част от образователния проект, с който хранителният холдинг „Белла България“ помага за професионалното ориентиране на младите хора.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...