Menu
Max_Weber

Ето колко пари ви трябват, ако ще почивате извън страната

За четирите почивни дни близо 150 хиляди българи планират да бъдат извън страната, показват предварителните резервации. Основна част от сънародниците ни ще предпочетат Гърция, където цените са ниски, а времето е слънчево и става за море.

Ако и вие сте сред тях е добре да знаете, че за 4-членно семейство ще трябват поне 2500 лв. Сметката е на Румен Драганов - директор на Института за анализи и прогнози в туризма.

Някои от малки хотели в Гърция са свили цените наполовина. В Аспровалта може да се отседне за 25 лева на нощ, с левче по-високата е цената със закуска на първия ръкав на Халкидики. За 33 лева пък може да се отседне в хотелче, където в цената са включили не само закуска, но и вечеря с напитки. За трийсетина лева може да се направи и еднодневна екскурзия до Солун с осигурен екскурзовод на български.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...