Menu
Max_Weber

До края на октомври ще завърши укрепването на пътя Банско - Гоце Делчев, при разклона за с. Кремен

До края на октомври ще завърши укрепването на път II-19 Разлог - Банско - Г. Делчев - Садово, при разклона за с. Кремен. Напредва изграждането на завършващия елемент от укрепителните дейности на участъка при 63-ти километър. Възстановяването на отсечката е част от лот 22А на програма „Транзитни пътища V“.

От 25 май т. г. движението от км 63+700 /отклонение за с. Кремен/ до км 64+290 е преустановено и се извършва по обходен маршрут.

В лот 22А е и рехабилитацията на общо 110 км второкласна пътна мрежа. От тях около 53 км са от път II-84 Юндола - Разлог, а близо 57 км от път II-19 Разлог - Банско - Гоце Делчев - Садово. В участъка изцяло е положен основният пласт от неплътен асфалтобетон – биндер. До средата на ноември ще приключи и полагането на износващия асфалт.

Усилено се работи и по възстановяването на авариралия мост при км 100 от път II-84 Юндола - Разлог. Изгражда се армировката на плочата и тротоарните конзоли на съоръжението. Ремонтът на моста ще завърши също в средата на ноември. Веднага след това ще започне рехабилитацията на мостовото съоръжение при км 1 от път  III-1903, включено в обхвата на лот 22А.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...