Menu
Max_Weber

Рехабилитират 20 км от пътя Камен - Драганово в област Велико Търново

Със средства от Оперативна програма „Регионално развитие“ 2007-2013 г. се рехабилитират и реконструират 20,1 км от път Камен - Драганово в област Велико Търново.

Участъкът от третокласния път е на територията на общините Стражица и Горна Оряховица. С основния ремонт ще се повиши безопасността и удобството на пътуване на жителите от общините Стражица и Горна Оряховица до областния център Велико Търново.

По проекта е предвидена реконструкция на пътното тяло, полагането на изравнителни и износващи асфалтови пластове по цялата дължина на участъка. Ще бъдат изградени нови облицовани окопи, възстановяване на банкетите, нови бетонови бордюри и тротоари в село Камен и др. За повишаване безопасността на движението ще бъде поставена нова хоризонтална маркировка и вертикална сигнализация.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...