Menu
Max_Weber

Холивудски звезди: България е мястото!

Идеята на клипа, в който световноизвестни киноактьори рекламират България, е изцяло свързана с промотирането на страната ни като кинодестинация, каза пред Нова телевизия министърът на туризма Николина Ангелкова.

В него участват звезди от световна величина като Силевстър Сталоун, Антонио Бандерас и Салма Хайек.

Идеята се роди в края на ноември миналата година, обясни Ангелкова и допълни, че това е пример за публично-частно партньорство.

„Щастлива съм, че изобщо актьорите се съгласиха пред камера да кажат какво мислят за страната ни. Това беше най-трудно – да убедим тези хора и техните продуценти, че си заслужава, защото освен че струва много, не всичко се купува с пари при тях“, каза министърът.

Тя допълни, че клипът показва тясната връзка между туризма и киноиндустрията и за това колко много туристи се привличат благодарение на киното. Превръщането на България в кинодестинация ще донесе допълнителен ръст на туристите, смята Ангелкова.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...