Menu
Max_Weber

Лиляна Павлова на конференция за европейското териториално сътрудничество

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова ще открие конференция на тема „Европейско териториално сътрудничество в България – постиженията водят до нови перспективи“. Събитието ще се проведе във вторник.

В рамките на конференцията зам.-министър Деница Николова ще отчете постигнатите резултати по програмите за европейско териториално сътрудничество за период 2007-2013 г. и ще представи информация за програмите, в които България ще участва за периода до 2020 година.

Предвидена е дискусия и споделяне на добри практики по изпълнението на програмите, в която ще участват представители на Европейската комисия и представители на управляващите и националните партниращи органи по програмите за трансгранично сътрудничество.

По време на събитието ще бъдат наградени най-добрите проекти, изпълнени по програмите за европейско териториално сътрудничество за изминалия програмен период.

В края на конференцията заместник-министър Деница Николова ще открие изложба на тема „История в снимки по програмите за териториално сътрудничество в България“.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...