Menu
Max_Weber

Регионалното министерство възразява срещу манипулациите за стопанисването на плаж „Корал“

Министерството на регионалното развитие и благоустройството категорично възразява срещу грубите опити за манипулации по повод разпространяването на неверни информации за стопанисването на един от най-големите и девствени плажове по българското Черноморие - „Корал“.

Българската държава е тази, която взе решение плаж "Корал" и плажа на къмпинг "Делфин" да са първите, на които да запази натуралната природа и стартира процедурата за еко концесия. Българската държава е тази, която спря строителството в уникалната природа и отмени разрешителните за строеж на мегакомплекс. Българската държава е тези, която е решена да доведе до край това решение.

Не изключваме появата на лъжливи и клеветнически твърдения в средата на зимата да идват именно от неуспели кандидати в откритите и прозрачни процедури за стопанисване на плажовете. МРРБ категорично се противопоставя на подобни опити за неверни внушения.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...