Menu
Max_Weber

Български фирми участват на Международната изложба за автоматизация в Турция

В периода 19 – 22 март 2014 г. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира участие на български компании на Международната специализирана изложба за автоматизация WIN II EURASIA 2014 в Истанбул, Турция.

WIN II е със силно изразено международно участие и е една от най-големите изложби в Евразия в областта на автоматизацията, електротехниката, хидравликата и пневматиката, която се провежда веднъж годишно. Тя събира водещи специалисти от бранша от цял свят и разкрива изключителни възможности за осъществяване на бизнес на един от най-бързо разрастващите се пазари в света.
Националното участие на Международната специализирана изложба за автоматизация WIN II EURASIA 2014 се организира в изпълнение на проект за насърчаване на експорта, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Конкурентоспособност“ 2007 – 2013, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.


Източник: Пресцентър ИАНМСП

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...