Menu
Max_Weber

Ремонтират тунела след Асеновград

До 30 юли движението при тунела след Асеновград, пътувайки към Смолян ще се регулира от светофар. Временната организация е поради ремонт на съоръжението. По лот 14 на „Транзитни пътища V“ в момента се обновяват още два тунела от второкласния път - преди Бачково и след Бачковския манастир на пътя Асеновград – Смолян.

Ремонтът включва подмяна на хидроизолацията, подобряване на отводняването, нова асфалтова настилка, изграждане на тротоарни блокове, облицовка и осветление.

Трафикът при тунела преди Бачково преминава по обходен път, който е встрани от съоръжениего. Преди стартирането на строително-монтажните дейности беше ремонтирано трасето на обхода. Движението при третия тунел, след Бачковския манастир, се регулира с временна светофарна уредба.

Предвидено е ремонтните работи по два от тунелите - преди Бачково и след Бачковския манастир, да завършат до края на юни т. г., а на съоръжението след Асеновград до 30 юли т. г.

По време на строително-монтажните работи шофьорите е необходимо да карат внимателно и със съобразена скорост, спазвайки пътната сигнализация.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...