Menu
Max_Weber

25 млн. лв. за 60 км пътища по направлението Видин - Монтана

Радвам се, че само за 35 дни успя да приключи ремонта на пътя и да оправим причинената на всички жители на Димово несправедливост. Това каза министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова при пускането в експлоатация на ремонтираното първокласно шосе, което преминава през града.

Тя напомни, че участъкът от първокласния път между Видин и Монтана е ремонтиран през 2006 г., след което заради проекти за изграждане на водни цикли във Видин и Димово то е разкопано. Заради недобросъвестното отношение на изпълнителя, който не завърши работата си, трасето остана разкопано 4 години, посочи Павлова. Според поетия ангажимент от страна на министър-председателя беше предоставено финансиране от държавния бюджет, за да бъде ремонтирано трасето. Агенция „Пътна инфраструктура“ и Министерството на регионалното развитие и благоустройството предоставихме възможност и така беше ремонтирана и ВиК частта под пътя, отбеляза министърът.

Лиляна Павлова коментира още, че с отпуснатите от правителството средства в размер на 140 лв. ще бъдат направени инвестиции в 250 км пътища в Северна и приоритетно в Северозападна България.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...