Menu
Max_Weber

Изкърпват основни пътни артерии

Агенция „Пътна инфраструктура“ предприе изкърпване на новопоявилите след снеговалежите дупки по основните пътни направления. Със студена асфалтова смес се запълват неравности по стари и неремонтирани от години участъци от автомагистралите „Тракия“, „Хемус“ и „Марица“, както и по първокласните и второкласните пътища.

Ежедневно служителите на 27-те областни пътни управления и пътноподдържащите фирми извършват огледи на отсечките и предприемат ремонтни дейности, за да се осигури безопасното пътуване на шофьорите. Основните ремонтни дейности на пътната мрежа ще бъдат извършени след края на зимата - през месеците април, май и юни.

В участъците, в които се извършват ремонти е необходимо шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват въведената пътна сигнализация.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...