Menu
Max_Weber

Отварят се офертите за надзор на строителството на пътен възел „Българово“ при км 352 от АМ „Тракия“

Утре в Агенция „Пътна инфраструктура“ ще бъдат отворени офертите в открита процедура за възлагане на обществена поръчка за избор на изпълнител на консултантска услуга по време на строителството на обект: „Пътен възел „Българово” при км 352+084 по километража на АМ „Тракия”, участък: „Оризово - Бургас” от км 325 + 280 до км 360 + 568,46”.

С изграждането на съоръжението при км 352 ще се облекчи движението по АМ "Тракия" към Бургас и ще се осигури пътната комуникация между пътуващите по основната пътна артерия и населените места в близост до магистралата. Тази връзка осигурява и най-късото транспортно разстояние между автомагистрала Тракия и петролната рафинерия край Бургас.


Пътен възел „Българово“ ще бъде финансиран по програма „Ново строителство“ на АПИ. Индикативната стойност на строително-монтажните работи е 2 520 000 лв.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...