Menu
Max_Weber

Българско национално участие на Международната изложба за козметика и парфюмерия в Италия

Български производители от сектор и козметика и парфюмерия представят своите продукти на Международната изложба Cosmoprof Worldwide в Болоня, Италия, в периода 4 – 7 април 2014 г.

Националното участие в изложбата се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) по проект, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Конкурентоспособност“ 2007 – 2013.

Cosmoprof Worldwide Bologna се провежда ежегодно и е една от най-големите специализирани изложби за парфюмерия и козметика. През 2013 г. на панаира взеха участие 2 390 изложители от 25 държави на обща площ от 50 869 кв.м., а броят на посетителите надхвърли 193 хиляди.

Със средствата на проекта Агенцията поема разходите на участниците за: наем на изложбена площ, проектиране и изграждане на щанд, наемане на оборудване и обзавеждане, регистрация, включване на изложителите в официалния каталог, издаване на брошура, рекламиране на участието.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...