Menu
Max_Weber

3 са отворените оферти за строителството на пътен възел „Българово“ при км 352 от АМ „Тракия“

В Агенция „Пътна инфраструктура“ бяха отворени офертите в откритата процедура за възлагане на обществена поръчка за избор на изпълнител на строително-монтажните работи на обект: „Пътен възел „Българово” при км 352+084 по километража на АМ „Тракия” участък: Оризово - Бургас от км 325+280 до км 360+568,46”.


Отворените оферти по реда на постъпването им в деловодството на АПИ са на:


•    „Автомагистрали Черно море" АД;
•    „Бургаспътстрой" АД;
•    „Трейс Груп Холд" АД.
   

Съоръжението ще бъде изградено изцяло със средства от републиканския бюджет по програма „Ново строителство“ на АПИ. Индикативната стойност на строително-монтажните работи е 2 520 000 лв. с ДДС.


С изграждането на пътния възел при км 352 ще се облекчи движението по АМ „Тракия“ към Бургас и ще се осигури свързаност между основната транспортна артерия и населените места в близост до магистралата. Чрез него ще бъде осигурена и най-късата връзка между автомагистралата и „Нефтохим-Бургас“.

Източник: ПРЕСЦЕНТЪР АПИ

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...