Menu
Max_Weber

Българско национално участие на Международната изложба за лека авиация AERO 2014

Пет български компании компании представят страната ни на Международната специализирана изложба за лека авиация AERO 2014, която се провежда в германския град Фридрихсхафен в периода 9 – 12 април 2014 г.

AERO е най-мащабният форум за представяне на актуални постижения на науката и тяхното приложение в авиацията с общо предназначение, който се провежда ежегодно и отбелязва непрекъснат ръст на изложители и заети експозиционни площи.

През последните две десетилетия в европейски и световен мащаб се повиши дела в авиационната индустрия на т.нар. General Aviation – Авиация с общо предназначение, която оперира предимно с леки и свръх леки (450 кг) въздухоплавателни средства. В този сегмент непрекъснато се появяват иновации, нови материали и технологии.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...