Menu
Max_Weber

МИЕ обяви началото на 2-ото издание на Националния студентски конкурс за най-добра туристическа разработка

Второто издание на Национален студентски конкурс за най-добра разработка на туристическа тематика, организиран от Министерството на икономиката  и енергетиката бе обявено на Студентска кръгла маса в град Велико Търново.

По време на кръглата маса беше представено журито, което ще оценява студентските проекти: председател - проф. Мария Воденска, Софийски университет "Св. Климент Охридски" и членове - доц.  д-р Соня Алексиева, Нов български университет и проф. Иван Марков, Великотърносвски университет "Св. св. Кирил и Методий". След оценяването, журито ще определи трите най-добри разработки за първа, втора и трета награда. Заедно с грамотите студентите ще получат и предметни награди. На срещата присъстваха представители от  ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий", Нов български университет, СУ "Св. Климент Охридски, ЮЗУ "Н. Рилски", ПУ "П. Хилендарски" и други.

Материалите за участие в конкурса се изпращат на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. до 15 май. Победителите ще бъдат обявени в навечерието на Деня на българската просвета и култура -24 май. "Темите са отворени, за да можете да представите това, което вие виждате  по начин, който ви доставя удоволствие. Вие сте нашата надежда за качеството на продукта, който създаваме". С тези думи Анелия Генова, директор на дирекция "Маркетинг, реклама и информация в туризма" от МИЕ, се обърна към бъдещите участници в конкурса.

Още първата година на конкурса не поставихме ограничителни критерии и темата, като обща формулировка, е туризмът, каза доц. Соня Алексиева, преподавател в НБУ. Най-голям интерес от страна на участниците на предишното издание бе проявен към туристическите маршрути.

Източник: Пресслужба Министерство на икономиката и енергетиката

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...