Menu
Max_Weber

„НИС Петрол” е инвеститор №1, мениджърите на ПИМК и Рефан са най-успешни

„НИС Петрол България”, която менажира бензиностанциите под марката „Газпром” стана инвеститор на годината в традиционния конкурс на вестник Марица „Инвеститор, мениджър и данъкоплатец на Пловдив и областта” за 2013 г.

Призът „Мениджър на годината” пък за първи път в историята на престижната класация си поделят две фирми: транспортната ПИМК със собственици Пенко Несторов и Илиян Филипов и козметичната Рефан със собственик Ангел Попов. Категорията „Мениджър” се оказа и най-оспорваната, конкурираха се седем фирми от Пловдив и областта.

С най-много данък печалба към хазната се отчете „Електролукс Табаков и синове”. Дружеството е платило корпоративен налог за 2012 г. в размер на 751 936 лева, посочиха от НАП-Пловдив. Това е най-големият данъкоплатец в дирекция „Средни данъкоплатци и осигурители”. Припомняме, че големите компании, които отговарят на определени критерии, се обслужват от дирекция „Големи данъкоплатци” в София, независимо къде извършват дейността си.

На официалната церемония в „Новотел Пловдив“ присъстваха Венцислав Каймаканов, областен управител на област Пловдив, арх. Илко Николов, председател на Общински съвет Пловдив, Здравко Димитров, депутат от ГЕРБ, Димитър Иванов, кмет на Община Марица. Събитието уважиха и голяма част от бизнес елита на града и региона.

Конкурсът „Инвеститор, мениджър и данъкоплатец на Пловдив и областта” се провежда за 12-и път. Организатори са вестник „Марица“, рекламна агенция Хермес Медиа и Община Пловдив. Номинираните за призовете се отсяват на базата на анкетни карти, разпратени предварително до авторитетни бизнесорганизации, Община Пловдив, Областна управа и по-малките общини на нейна територия.

Източник: Маркетинг ИК "Марица" ЕООД

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...