Menu
Max_Weber

Банка си връща инвестираното в Олимпиадата за 4-5 години

Руската „Сбербанк" планира да си върне инвестициите в строителството на олимпийски обекти за 4-5 години, съобщи заместник-председателят на банката Станислав Кузнецов, цитиран от агенция Cross.

„Особеностите на нашия проект са в това, че след Олимпийските игри ще предложим за продажба не само хотелите, но и много комфортни, различни по големина жилища с всички удобства, обзаведени с мебели и техника. Смятаме да си върнем инвестираните средства за 4-5 години", - заяви Кузнецов.


В началото на годината вицепремиерът на Русия Дмитрий Козак съобщи, че общите разходи за подготовка и провеждане на зимната Олимпиада в Сочи са достигнали 1,5 трилиона рубли. По негови думи, най-крупните частни инвеститори в подготовката на Олимпиадата са „Красная Поляна", която принадлежи на Сбербанк, „Роза Хутор" (собственост на „Интеррос") и „Базел".

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...