Menu
Max_Weber

Ремонтират пътя Шипка - Павел Баня

В гр. Павел баня инж. Илиана Захариева, член на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ ще стартира превантивния ремонт на участък от второкласния път ІІ-56 Шипка - Павел баня.

В церемонията ще участва и областният управител на Стара Загора Живка Аладжова. За стартирането на ремонтните дейности са осигурени 500 хил. лева от бюджета на АПИ. Средствата са от спестените за зимно поддържане на републиканската пътна мрежа.

Път ІІ-56 започва от гр. Шипка, минава през населените места с. Горно Сахране, гр. Павел Баня, с. Турия и продължава в област Пловдив. В лошо експлоатационно състояние се намира участъкът от пътя, който преминава през град Павел баня.

Строителните дейности на обекта ще бъдат изпълнени от Обединение „Стара Загора 2010”, гр.Стара Загора, по договора за текущо, превантивно и зимно поддържане на републиканската пътна инфраструктура на територията на област Стара Загора.

Източник: Пресцентър АПИ

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...