Menu
Max_Weber

Министър Папазов инспектира новостроящата се част от АМ „Струма“

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов ще направи работна инспекция на новостроящата се част от АМ „Струма“. Посещението ще започне от лот 2 на магистралата, който обхваща участъка Дупница – Благоевград.

Изпълнител на обекта е Консорциум „Струма-Лот 2“, а стойността на договора за строителство е близо 359 млн. лв. с ДДС. Обектът трябва да е завършен в края на месец март 2015 г.

По-късно през деня, групата от експерти от МТИТС ръководена от министър Данаил Папазов ще инспектира и работата по лот 4 „Сандански – Кулата“. Изпълнител на обекта е „Актор” АСД“, а стойността на договора за строителство е над 67 млн. лв. с ДДС. Отсечката трябва да бъде завършена до края на месец април 2015 г.

Целта на инспекцията е да се проверят темповете на строителство и спазването на сроковете за изпълнение на обектите.  

Източник: Дирекция "Връзки с обществеността и протокол" Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...