Menu
Max_Weber

Да изпратим лятото с аплодисменти

Националният музикален театър „Стефан Македонски” ще представи пред пловдивската публика своя най-нов концерт-спектакъл „Медитеранео” на 18 септември 2014 г. от 20 часа на Летния театър в Пловдив.

В програмата са включени популярни и много обичани песни и мелодии от Средиземноморието - италиански канцонети, испански сарсуели, френски шансони и гръцко сиртаки.  В своеобразното надпяване ще участват водещите тенори на оперетата Марчо Апостолов, Марио Николов, Пеньо Пирозов, Стефан Петков и Богомил Спиров, специален гост е Георгиос Филаделфевс. На сцената няма да  липсва и женска нежност и страст пресъздадени от две от водещите сопрани Добрина Икономова и Валентина Корчакова. На диригентския пулт ще бъде маестро Юли Дамянов със специалното участие на  Георги Василев и Пламен Бойков от Prima Visione Mandolin Orchestra. Хореографията е на Антоанета Алексиева, Татяна Янева и Светлин Ивелинов. Сценограф Евгения Раева. Сценарий и режисура Марио Николов. Билети вече се продават на касата пред община Пловдив.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...