Menu
Max_Weber

Образование

Социалната програма на ВУСИ – в подкрепа на студентите в неравностойно положение

Висшето училище по сигурност и икономика продължава да развива и надгражда социалната си програма за учебната 2019/2020 година. От нея вече се възползва Петко Янчев, който ще се обучава напълно безплатно, тъй като е син на полицай, загинал при изпълнение на служебните си задължения.

Световноизвестното издателство Lambert Academic Publishing публикува в Германия монографията на проф. Георги Манолов „Политическият елит – теория, история, лидерство“ на английски език

Световноизвестното издателство Lambert Academic Publishing публикува в Германия монографията на проф. Георги Манолов „Политическият елит – теория, история, лидерство“ на английски език.

Ректорът на ВУСИ проф. Георги Манолов с благороден жест към децата за 1 юни

Ректорът на Висшето училище по сигурност и икономика проф. Георги Манолов за поредна година направи благороден жест към децата на служителите в администрацията на вуза. По случай 1 юни той осигури за малчуганите много приятни изненади и лакомства, които направиха празникът им още по-незабравим.

Ректорът на ВУСИ проф. Георги Манолов с участие на изключително престижна международна конференция в Москва

Ректорът на Висшето училище по сигурност и икономика проф. д.п.н. Георги Манолов участва в международна научнопрактическа конференция на тема „Съвременното състояние на руската икономика: задачи и перспективи“. Мегафорумът се проведе по повод на 100-годишния юбилей на Финансовия университет при правителството на Руската Федерация (ФУПРФ).

ВУСИ увеличава международната си популярност

Висшето училище по сигурност и икономика направи поредна и значима крачка към увеличаване на международната си популярност. ВУСИ подписа меморандум за сътрудничество с Института за управление на информационните системи (ISMA) в Рига, Латвия. Документът беше парафиран съответно от ректора на вуза проф. Георги Манолов и ректора на ISMA проф. д-р Денис Дякон. Меморандумът се явява логично и необходимо продължение на отличните двустранни връзки между двете институции и ще допринесе за задълбочаване на образователното и научното сътрудничество между ВУСИ и Института за управление на информационните системи.

ВУСИ почете празника на светите братя Кирил и Методий

Висшето училище по сигурност и икономика почете празника на светите братя Кирил и Методий. Академичното ръководство, администрацията и Студентския съвет на вуза поднесоха венци и цветя на 11 май пред паметника на славянските първоучители и се преклониха пред живота и непреходното им дело.

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...