Menu
Max_Weber

Пролетно парти организираха студенти на КИА

С мощен купон отбелязаха настъпването на пролетта студенти от Колежа по икономика и администрация – Пловдив. Младите хора се събраха в елитно пловдивско заведение и показаха, че освен да залягат над учебниците, могат и да се веселят. Масите бяха отрупани с реномирани напитки и скъпи мезета, а клубният саунд повиши градуса на настроението. Студентите демонстрираха завидни танцови умения и познания в различните стилове музика.

Купонът продължи до малките часове на нощта, като организаторите обещаха събиранията да продължат. Младите хора благодариха на ръководството на КИА за подкрепата и разбирането, които получават както в аудиторните зали, така и извън тях. От своя страна, управата на Колежа заяви, че ще продължи да бъде близо до студентите и ще насърчава активността им – както в процеса на придобиване на знания и тяхната реализация на трудовия пазар, така и в младежките инициативи.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...