Menu
Max_Weber

КИА ще си сътрудничи с „Piraeus Bank”

Президентът на Колежа по икономика и администрация – Пловдив проф. дпн Георги Манолов проведе работна среща с управителя на Клоновата мрежа на Банка Пиреос Георгиос Курнавос. Двамата ръководители обсъдиха възможността за сътрудничество между КИА и клоновете на гръцката банка в Пловдивска област. Г-н Курнавос заяви, че успешно представилите се студенти ще бъдат обучени допълнително и ще им се даде възможност да работят в „Piraeus Bank”.

Освен за Клоновата мрежа, Георгиос Курнавос отговаря за бизнес центровете, както и за малките и средни предприятия, към които се насочва банката. Дълги години г-н Курнавос е работил в Румъния и Гърция, а в България е от 22 месеца. Той беше впечатлен от супер модерната база на КИА и условията за преподаване. Предстоят срещи с ръководството и студентите в Колежа, на които ще се представят всички възможности за взаимно сътрудничество.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...