Menu
Max_Weber

Дни на отворени врати в Колежа по икономика и администрация - Пловдив

Колежът по икономика и администрация – Пловдив обявява дни на отворени врати. Всеки ден през месец юни, включително събота и неделя, можете да получите актуална информация за висшето учебно заведение; условията за кандидатстване и записване; предлаганите възможности за обучение в КИА. Експертите на Колежа  ще ви консултират и през юли и август, включително в съботите на двата месеца, при изборът на специалност и вариант за обучение, което в максимална степен ще подпомогне бъдещето Ви професионално развитие. Приемът е по документи – и с матура, и онлайн, а студентите могат да избират между редовно, задочно и дистанционно обучение. Няма такса за кандидатстване.

От учебната 2014/2015 г. КИА ще обучава студенти по „Национална сигурност”. Колежът е единственото висше училище в Пловдив и региона, което подготвя кадри за системата на националната сигурност, полицията, охранителната и фирмената сигурност.

Новите възможности в професионално направление „Администрация и управление” са „Мениджмънт на хотелиерството и ресторантьорството” и „Мениджмънт на туристическите (и спа) услуги”. Продължава приемът и в досегашните специалности, които утвърдиха КИА сред лидерите по реализация на кадрите!

Колежът по икономика и администрация продължава прилагането и на специалната си социална политика. Тя намира израз в следните насоки: антикризисни такси, преференциално обучение за социално слаби студенти срещу представени документи; безплатно обучение на студенти сираци и младежи в неравностойно положение; безплатно обучение на деца на полицаи, загинали при изпълнение на служебния си дълг; отпускане на стипендии на отличници; безплатни учебници, написани от учредителите на Колежа.

Към КИА функционира Кариерен център, който следи за обучението на студентите и ги насочва за работа към водещи наши и чуждестранни институции и фирми. За всички, които искат да получат качествено образование, Колежът по икономика и администрация е естественият и мотивиран избор на висше учебно заведение, което заема челни позиции по индикаторите „Регионална значимост”, „Теоретична подготовка”, „Практическа подготовка”, „Участие в стажове”, „Международна мобилност” в актуализираното издание на Рейтинговата система на висшите училища в България за 2013 г.

За контакти: Пловдив, Кукленско шосе 13, тел. 032/ 260 974, 0882/392 737, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., www.cea.bg.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...