Menu
Max_Weber

Откриват новата учебна година в спортните училища

Служебният министър на младежта и спорта Евгения Раданова  ще открие официално в понеделник, 1 септември, от 10:30 часа учебната година в държавно спортно училище „Ген. Владимир Стойчев” в София.

Заместник-министър Йордан Йовчев ще открие новата учебната година в спортно училище „Васил Левски” в Пловдив от 10:00 часа, а заместник-министър Калин Каменов - в спортно училище „Георги Бенковски” – Плевен, от 9:00 часа.

Началото на учебната година в училище „Георги Бенковски” във Варна ще бъде дадено в 9:00 часа от Светла Георгиева – държавен експерт в дирекция „Ученически и студентски спорт” в ММС.

В 9:00 часа Елизабет Младенова – главен експерт в същата дирекция, ще присъства на тържеството за старта на учебната година в спортно училище „Юрий Гагарин” - Бургас, а в спортно училище „Майор Атанас Узунов” в Русе ще бъде административният областен експерт на ММС в крайдунавския град Иван Дончев. 

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...