Menu
Max_Weber

КИА подава ръка на самотна майка

Колежът по икономика и администрация – Пловдив ще сбъдне мечтата на Гинка Клинкова от град Съединение. Тя иска да има висше образование и да намери по-добра работа, за да осигури прехраната за бебето си, което е на 1 месец. Гинка се грижи сама за детето и иска то да се гордее с майка си, когато порасне. Историята й трогна ръководството на КИА и 31-годишната жена ще се обучава с намалена на 50 % такса в специалността „Бизнес администрация”.

Лично президентът на Колежа по икономика и администрация проф. Георги Манолов ще приветства студентката на 2 септември, като на събитието ще присъства и кметът на община Съединение Георги Руменов. Той се ангажира да съдейства за намиране на подходяща работа по специалността. Решението да помогнем на Гинка е логично продължение на социалната политика, която прилагаме от години, заявяват от Колежа. Ръководството е взело решение Дните на отворените врати да бъдат всеки четвъртък, петък и събота до края на месеца, за да могат всички кандидат-студенти да се възползват от атрактивните отстъпки за първокурсници в КИА. Тази седмица в Колежа по икономика и администрация се очаква да се запише и 400-ия студент за новата учебна година. За него също ще има приятни изненади, осигурени от фирмите, с които КИА си сътрудничи успешно.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...