Menu
Max_Weber

В базата на КИА откриха новата учебна година в Регионалния център за дистанционно обучение на УНСС-Пловдив

С тържествена церемония в супер модерната база на Колежа по икономика и администрация беше открита новата академична година в Регионалния център за дистанционно обучение на УНСС-Пловдив. Зам.-ректорът на Университета за национално и световно стопанство проф. д-р Веселка Павлова приветства студентите и им пожела успешно да преминат курса на обучение. Тя подчерта, че и двете професионални направления „Икономика” и „Администрация и управление” имат възможно най-високи оценки, които са валидни както за редовна, така и за дистанционна форма на обучение.

Проф. Павлова изрази удовлетворението си от съвместната работа с ръководството на Колежа. „Проф. Манолов е изключителен професионалист и работим като равнопоставени партньори”, заяви зам.-ректорът на УНСС. От своя страна президентът на КИА увери студентите, че Университетът за национално и световно стопанство е марка и е сред водещите в страната. Той подчерта, че дистанционното обучение е съвременна и прогресивна форма на обучение, подходяща за работещи млади хора, която ще бъде наложена и в Колежа. В заключение проф. Манолов пожела на студентите успех и попътен вятър.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...