Menu
Max_Weber

Проф. дпн Георги Манолов в журито на „Мистър и Мисис Икономика 2014”

Президентът на Колежа по икономика и администрация проф. дпн Георги Манолов е част от журито на престижния конкурс „Мистър и Мисис Икономика 2014”. В комисията от специалисти са включени представители на едни от най-влиятелните и авторитетни компании в страната, търговски организации и асоциации, бизнесмени, генералният директор на Българската национална телевизия, директорът на Националния исторически музей (НИМ), председателят на Българската търговско-промишлена палата и др.

Журито ще има нелеката задача да подреди 38 предприемачи в 7 основни категории. Прозрачността на избора се гарантира от сертифицирана одиторска компания, която ще преброи вота на комисията. Той пък ще бъде заверен от нотариална кантора. Тази година ще бъде връчена и награда в специална категория – За подкрепа на стартиращия бизнес. Тържествената церемония по връчването на наградите „Мистър и Мисис Икономика 2014” ще се състои на 26 ноември от 18 часа в НИМ – София. Нестабилната политическа обстановка в страната през последните 2 години неминуемо даде своето отражение върху стопанската дейност. Въпреки несигурността обаче бяха реализирани нови инвестиционни проекти. За това организаторите решиха да отдадат заслуженото на хората, които всеки ден оцеляваха и създаваха работни места, нови продукти и услуги, както и добавена стойност за българската икономика. Победителите в надпреварата „Мистър и Мисис Икономика 2014” ще получат статуетката „Рибарят и златната рибка” на Ставри Калинов, която се превърна в символ на конкурса.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...