Menu
Max_Weber

Министърът на образованието и науката проф. Тодор Танев поздрави президента на КИА

Министърът на образованието и науката проф. Тодор Танев поздрави президента на Колежа по икономика и администрация проф. Георги Манолов по повод дипломирането на Випуск 2014. „Поздравявам ви по повод дипломирането на Випуск 2014 на КИА. Уверен съм, че ще продължите да работите за просперитета на младите хора и за развитието на Колежа като търсен международен партньор в сферата на образованието и науката”, пише министър Танев.

Просветният министър поздравява и абсолвентите: „Скъпи млади приятели, днешният ден бележи ново начало и носи нови очаквания за успех и по-добро бъдеще. Вярвайте в силите и възможностите си и следвайте мечтите си. Желая ви удовлетворение и успешна реализация”. Проф. Танев изразява увереността си, че полученото добро образование в КИА открива пътя към успеха пред младите хора. „На всички учени, удостоени с почетния знак за заслуги към Колежа по икономика и администрация желая още много успехи и признание. На добър час!”, пише в поздравителният адрес министъра на образованието и науката.

 

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...